Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aleks_2@abv.bg ac omonoia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Karamanis passt de bal in één keer door. Bendaşan rent richting de bal. Bendaşan passt de bal met de wreef. Goumenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goumenos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sıdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür onderschept slim de pass. Özgür geeft de bal voor. Başyiğit krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aleks_2@abv.bg - ac omonoia 0:1

10e minuut.
Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal met de wreef. Sıdal is nu in balbezit. Başyiğit onderschept slim de pass. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Tomic passt de bal met de wreef. Goumenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goumenos rent richting de bal. Goumenos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Özgür is nu in balbezit. Özgür speelt de bal door. Perentos rent richting de bal. Başyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis verovert de bal door een tackle van achteren. Siailis probeert naar een medespeler te passen. Özgür rent richting de bal. Özgür schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Karamanis met een sublieme pass. Bendaşan rent richting de bal. Özgür tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özgür krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylular onderschept slim de pass. Özsoylular speelt de bal door. Goumenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goumenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aleks_2@abv.bg - ac omonoia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleks_2@abv.bg 58%, ac omonoia 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aleks_2@abv.bg - ac omonoia 1:1

47e minuut.
Güvenir is nu in balbezit. Güvenir geeft een lange en hoge pass. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit schiet op doel. Efthimiadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aleks_2@abv.bg - ac omonoia 1:2

48e minuut.
Goumenos speelt de bal door. Tomic bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit schiet op doel. Efthimiadis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Prillos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kezos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis passt de bal met de wreef. Perentos is nu in balbezit. Başyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Demetriadis onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Münir met een snelle inworp. Özgür rent richting de bal. Özgür haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tomic kopt de bal weg. Daar is Goumenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şah begaat een overtreding. Şah krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Karamanis is nu in balbezit. Tomic onderschept slim de pass. Güvenir geeft een lange en hoge pass. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleks_2@abv.bg 58%, ac omonoia 42%.
aleks_2@abv.bg - ac omonoia 1:2