Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apoel Fc Nicosia Α.E.Λ
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lysandrou passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Özustaoğlu de bal. Özustaoğlu passt de bal in één keer door. Parpas rent richting de bal. Parpas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Merkis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roussounides rent richting de bal. Roussounides passt de bal zonder na te denken. Merkis is nu in balbezit. Merkis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lysandrou rent richting de bal. Zihni Bilgehan rent richting de bal. Lysandrou rent richting de bal. Zihni Bilgehan is nu in balbezit. Zihni Bilgehan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apoel Fc Nicosia - Α.E.Λ 1:0

37e minuut.
Lysandrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztoprak speelt de bal door. Zihni Bilgehan is nu in balbezit. Lysandrou rent richting de bal. Lysandrou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apoel Fc Nicosia 50%, Α.E.Λ 50%.
Apoel Fc Nicosia - Α.E.Λ 1:0

46e minuut.
Özustaoğlu is nu in balbezit. Zihni Bilgehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zihni Bilgehan verovert de bal door een tackle van achteren. Zihni Bilgehan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Deniz met een harde bal richting middenveld. Öztoprak probeert de bal met de borst te controleren. Öztoprak passt de bal met de wreef. Grivas is nu in balbezit. Grivas geeft een lange en hoge pass. Koutsoloukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lysandrou is nu in balbezit. Zembashis onderschept slim de pass. Papettas met een sublieme pass. Özustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özustaoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apoel Fc Nicosia - Α.E.Λ 1:1

76e minuut.
Deniz met een sublieme pass. Hadjigeorgiou is nu in balbezit. Hadjigeorgiou geeft een lange en hoge pass. Daar is Lysandrou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysandrou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zihni Bilgehan rent richting de bal. Lysandrou is nu in balbezit. Zihni Bilgehan rent richting de bal. Zihni Bilgehan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Physentzides de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apoel Fc Nicosia - Α.E.Λ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apoel Fc Nicosia 50%, Α.E.Λ 50%.
Apoel Fc Nicosia - Α.E.Λ 2:1