Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona_1899 omonoia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Mavromatis heeft problemen om de bal te vangen. Mavromatis geeft de bal voor. Grivas kopt de bal weg. Lemesios controleert de bal met de borst. Lemesios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nolan geeft een lange en hoge pass. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücel met een sublieme pass. Pastellides heeft problemen om de bal te vangen. Pastellides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Trisokkas rent richting de bal. Flouris verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flouris onderschept slim de pass. Flouris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona_1899 38%, omonoia 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona_1899 - omonoia 0:0

46e minuut.
Miroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroğlu geeft de bal voor. Dereseven probeert de bal met de borst te controleren. Papacostas is nu in balbezit. Papacostas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Trisokkas rent richting de bal. Emin onderschept slim de pass. Emin probeert naar een medespeler te passen. Flouris rent richting de bal. Flouris haalt uit met een fantastische trap. Christou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Tsolakidis is nu in balbezit. Tsolakidis probeert naar een medespeler te passen. Papacostas is nu in balbezit. Lemesios rent richting de bal. Lemesios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona_1899 - omonoia 0:1

70e minuut.
Lemesios passt de bal in één keer door. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erhat maakt een afschuwelijke overtreding. Erhat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona_1899 47%, omonoia 53%.
FC Barcelona_1899 - omonoia 0:1