Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aleks_2@abv.bg FC Barcelona_1899
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Emin met de inworp. Flouris rent richting de bal. Flouris probeert naar een medespeler te passen. Emin is nu in balbezit. Emin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Emin is nu in balbezit. Demetriadis geeft de bal voor. Özsoylular kopt de bal weg. Ergüçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüçlü haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sıdal is nu in balbezit. Sıdal geeft een hoge lob. Daar is Erhat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüçlü rent richting de bal. Ergüçlü draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Erhat met een sublieme pass. Tsolakidis met een sublieme pass. Konstantinou rent richting de bal. Ergüçlü verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüçlü draait met de bal, schiet en ... Sömek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Birinci heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
aleks_2@abv.bg - FC Barcelona_1899 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleks_2@abv.bg 47%, FC Barcelona_1899 53%.
aleks_2@abv.bg - FC Barcelona_1899 1:0

52e minuut.
Tsolakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakidis passt de bal in één keer door. Perentos rent richting de bal. Pastellides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastellides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Erhat met een sublieme pass. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emin geeft een hoge lob. Daar is Pastellides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastellides haalt uit met een fantastische trap. Efthimiadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Tsolakidis heeft problemen om de bal te vangen. Sıdal verovert de bal door een tackle van achteren. Sıdal met een sublieme pass. Tomic bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Filotas rent richting de bal. Filotas geeft een hoge lob. Bendaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Emin is nu in balbezit. Emin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sömek probeert naar een medespeler te passen. Flouris kopt de bal weg. Klungelig pakt Konstantinou de bal. Ergüçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüçlü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aleks_2@abv.bg - FC Barcelona_1899 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleks_2@abv.bg 52%, FC Barcelona_1899 48%.
aleks_2@abv.bg - FC Barcelona_1899 2:0