Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ozcan Apoel Fc Nicosia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zihni Bilgehan is nu in balbezit. Stefanou verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanou met een sublieme pass. Yiangoudakis is nu in balbezit. Yiangoudakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zihni Bilgehan verovert de bal door een tackle van achteren. Lysandrou is nu in balbezit. Siailis is nu in balbezit. Lysandrou onderschept slim de pass. Lysandrou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Merkis is nu in balbezit. Merkis passt de bal met de wreef. Zihni Bilgehan rent richting de bal. Zihni Bilgehan schiet op doel. Siailis kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pelentritis rent richting de bal. Yücel verovert de bal door een tackle van achteren. Yücel speelt de bal door. Yiangoudakis is nu in balbezit. Yiangoudakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hasipoğlu is nu in balbezit. Genagritis rent richting de bal. Hasipoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hasipoğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hasipoğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 45%, Apoel Fc Nicosia 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ozcan - Apoel Fc Nicosia 0:0

54e minuut.
Hadjifedonos passt de bal zonder na te denken. Lysandrou rent richting de bal. Lysandrou probeert naar een medespeler te passen. Zihni Bilgehan is nu in balbezit. Zihni Bilgehan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ozcan - Apoel Fc Nicosia 0:1

74e minuut.
Zihni Bilgehan kopt de bal weg. Roussounides heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kahveci. Kahveci krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pelentritis geeft een hoge lob. Inworp. Yücel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaçar is nu in balbezit. Kaçar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sırrı geeft een hoge lob. Roussounides bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahveci begaat een overtreding. Kahveci krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ozcan 57%, Apoel Fc Nicosia 43%.
ozcan - Apoel Fc Nicosia 0:1