Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omonoia ac omonoia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür begaat een overtreding. Grivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grivas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemesios kopt de bal weg. Papacostas is nu in balbezit. Papacostas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Dereseven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamanis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Başyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başyiğit schiet op doel. Christou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Taseli met een harde bal richting middenveld. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanis geeft de bal voor. Başyiğit is nu in balbezit. Başyiğit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Münir probeert naar een medespeler te passen. Özgür rent richting de bal. Dereseven schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dereseven krijgt een gele kaart. Özgür is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Özgür neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Christou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
omonoia - ac omonoia 0:1

20e minuut.
Yiasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiasemi passt de bal met de wreef. Papacostas rent richting de bal. Papacostas haalt uit met een fantastische trap. Spyrou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omonoia - ac omonoia 1:1

21e minuut.
Özgür probeert naar een medespeler te passen. Daar is Papacostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başyiğit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Başyiğit krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mavromatis kopt de bal weg. Özgür heeft problemen om de bal te vangen. Özgür passt de bal zonder na te denken. Başyiğit rent richting de bal. Başyiğit schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
omonoia - ac omonoia 1:2

34e minuut.
Siailis speelt de bal door. Başyiğit rent richting de bal. Nolan is nu in balbezit. Başyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Miroğlu rent richting de bal. Prillos verovert de bal door een tackle van achteren. Prillos geeft de bal voor. Daar is Başyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grivas geeft een hoge lob. Miroğlu kopt de bal weg. Daar is Başak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Karamanis probeert naar een medespeler te passen. Karamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanis passt de bal met de wreef. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Başyiğit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
omonoia - ac omonoia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoia 61%, ac omonoia 39%.
omonoia - ac omonoia 1:3

58e minuut.
Klungelig pakt Karamanis de bal. Karamanis probeert naar een medespeler te passen. Münir is nu in balbezit. Münir speelt de bal door. Özgür geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Karamanis probeert de bal aan de voet te houden. Prillos rent richting de bal. Lemesios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lemesios krijgt een gele kaart. Prillos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Prillos kan niet meer verder spelen. Kezos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omonoia 64%, ac omonoia 36%.
omonoia - ac omonoia 1:3