Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aleks_2@abv.bg lolfc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bendaşan probeert naar een medespeler te passen. Shialis rent richting de bal. Perentos is nu in balbezit. Shialis verovert de bal door een tackle van achteren. Shialis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aleks_2@abv.bg - lolfc 0:1

19e minuut.
Mouchtaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouchtaris geeft de bal voor. Paraskeua is nu in balbezit. Kansu verovert de bal door een tackle van achteren. Kansu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sıdal verovert de bal door een tackle van achteren. Fotiou met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mavioğlu de bal onder controle te krijgen. Shialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shialis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Paletsios probeert de bal aan de voet te houden. Soytaç is nu in balbezit. Ergüçlü begaat een overtreding. Ergüçlü krijgt een gele kaart. Ergüçlü raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goumenos komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bendaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotiou onderschept slim de pass. Fotiou passt de bal zonder na te denken. Shialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shialis schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
aleks_2@abv.bg - lolfc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleks_2@abv.bg 51%, lolfc 49%.
aleks_2@abv.bg - lolfc 0:2

46e minuut.
Sıdal geeft de bal voor. Özsoylular probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goumenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomic is nu in balbezit. Tomic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bendaşan passt de bal zonder na te denken. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotiou verovert de bal door een tackle van achteren. Shialis rent richting de bal. Shialis schiet op doel. Efthimiadis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shialis is nu in balbezit. Shialis haalt uit met een fantastische trap. Efthimiadis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aleks_2@abv.bg - lolfc 0:3

86e minuut.
Shialis schiet op doel. Demetriadis kopt de bal weg. Tomic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goumenos rent richting de bal. Goumenos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aleks_2@abv.bg 45%, lolfc 55%.
aleks_2@abv.bg - lolfc 0:3