Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keraynos Patelwn asterothalassa@gmail.com
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Yoldaş passt de bal zonder na te denken. Argyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyrou passt de bal in één keer door. Efstratiou rent richting de bal. Efstratiou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. İnan probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Yoldaş onderschept slim de pass. Erotokritou begaat een overtreding. Yoldaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Filiastides neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - asterothalassa@gmail.com 0:1

37e minuut.
Erotokritou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Yoldaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Efstratiou rent richting de bal. Efstratiou passt de bal met de wreef. Nicolaides rent richting de bal. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 57%, asterothalassa@gmail.com 43%.
Keraynos Patelwn - asterothalassa@gmail.com 0:1

56e minuut.
Filiastides raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çangar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Saraçoğlu geeft een hoge lob. Kyriakou kopt de bal weg. Çangar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Çangar is nu in balbezit. Çangar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ergüçlü de bal. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Daar is Yoldaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros passt de bal met de wreef. Ioannou is nu in balbezit. Ioannou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - asterothalassa@gmail.com 0:2

67e minuut.
Argyrou met een sublieme pass. Efstratiou heeft problemen om de bal te vangen. Ioannou rent richting de bal. Ioannou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - asterothalassa@gmail.com 0:3

79e minuut.
Erotokritou is nu in balbezit. Erotokritou geeft de bal voor. Argyrou rent richting de bal. Argyrou schiet op doel. İnan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - asterothalassa@gmail.com 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 61%, asterothalassa@gmail.com 39%.
Keraynos Patelwn - asterothalassa@gmail.com 1:3