Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jkrhtl;dfhnfg liverpooll
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kürşat de bal onder controle te krijgen. Chatziaros is nu in balbezit. Chatziaros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aygün bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoftas onderschept slim de pass. Koutsoftas passt de bal met de wreef. Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Aygün is nu in balbezit. Diplarakos rent richting de bal. Diplarakos speelt de bal door. Aygün is nu in balbezit. Aygün draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Paraskeua de bal. Pantouris rent richting de bal. Chatziaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zanetou passt de bal zonder na te denken. Daar is Praxitelous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxitelous verovert de bal door een tackle van achteren. Praxitelous schiet op doel. Vehit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Koutsoftas is nu in balbezit. Aygün onderschept slim de pass. Aygün probeert naar een medespeler te passen. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkrhtl;dfhnfg 40%, liverpooll 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jkrhtl;dfhnfg - liverpooll 0:0

49e minuut.
Leoni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öneri met een snelle inworp. Aygün rent richting de bal. Aygün geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Şevketoğlu passt de bal zonder na te denken. Inworp. Barutcu met de inworp. Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua draait met de bal, schiet en ... Aloneftis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Pantouris rent richting de bal. Barutcu verovert de bal door een tackle van achteren. Barutcu probeert naar een medespeler te passen. Chatziaros is nu in balbezit. Chatziaros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkrhtl;dfhnfg 41%, liverpooll 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jkrhtl;dfhnfg - liverpooll 0:0