Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keraynos Patelwn cheelse
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


34e minuut.
Hasan Demir verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan Demir geeft een lange en hoge pass. Latifoğlu is nu in balbezit. Protopappas is nu in balbezit. Protopappas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Özuslu is nu in balbezit. Özuslu geeft een lange en hoge pass. Argyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyrou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - cheelse 1:0

40e minuut.
Kav onderschept slim de pass. Kav geeft de bal voor. Markou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Protopappas rent richting de bal. Protopappas draait met de bal, schiet en ... Zeki Avcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Latifoğlu geeft een lange en hoge pass. Büyükuslu kopt de bal weg. Hasan Demir probeert naar een medespeler te passen. Kleovoulou rent richting de bal. Kleovoulou haalt uit met een fantastische trap. Zeki Avcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keraynos Patelwn - cheelse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 63%, cheelse 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keraynos Patelwn - cheelse 1:1

47e minuut.
Kav verovert de bal door een tackle van achteren. Pertev verovert de bal door een tackle van achteren. Pertev probeert naar een medespeler te passen. Argyrou is nu in balbezit. Argyrou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Hasan Demir met een snelle inworp. Kav is nu in balbezit. Efstratiou verovert de bal door een tackle van achteren. Efstratiou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Özuslu is nu in balbezit. Latifoğlu onderschept slim de pass. Latifoğlu met een sublieme pass. Kleovoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleovoulou haalt uit met een fantastische trap. Zeki Avcı bokst de bal weg.

66e minuut.
Nicolaides met een snelle inworp. Kav onderschept slim de pass. Erotokritou speelt de bal door. Argyrou rent richting de bal. Argyrou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chrysostomou heeft problemen om de bal te vangen. Erotokritou rent richting de bal. Erotokritou passt de bal in één keer door. Argyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyrou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pertev is nu in balbezit. Pertev passt de bal met de wreef. Erotokritou is nu in balbezit. Kleovoulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleovoulou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Efstratiou rent richting de bal. Chrysostomou onderschept slim de pass. Chrysostomou speelt de bal door. Protopappas is nu in balbezit. Protopappas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 39%, cheelse 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keraynos Patelwn - cheelse 1:1