Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc club africain Corleone FC
attaque Tactiek 433-HH
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten outstanding
good Passen solid
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs speelt de bal door. Dušević is nu in balbezit. Dušević draait met de bal, schiet en ... Gabrielyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - Corleone FC 0:1

10e minuut.
Štěrba met een sublieme pass. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Krid is nu in balbezit. Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wąs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berić rent richting de bal. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine schiet op doel. Gabrielyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wąs zal de hoekschop nemen. Tabet krijgt zijn hoofd ertegen. Gabrielyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - Corleone FC 0:2

16e minuut.
Daar is Patanini Bonito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu begaat een overtreding. Bakri raakt geblesseerd tijdens het duel. Fuhrabi wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - Corleone FC 1:2

22e minuut.
Mirra rent richting de bal. Mirra passt de bal zonder na te denken. Krid is nu in balbezit. Dušević verovert de bal door een tackle van achteren. Dušević schiet op doel. Gabrielyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabet rent richting de bal. Tabet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - Corleone FC 1:3

26e minuut.
Vladu met een sublieme pass. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs speelt de bal door. Dušević is nu in balbezit. Dušević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štěrba met de inworp. Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc club africain 52%, Corleone FC 48%.
fc club africain - Corleone FC 1:3

49e minuut.
Fuhrabi is nu in balbezit. Mirra onderschept slim de pass. Mirra met een sublieme pass. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel. Scilini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Wąs rent richting de bal. Wąs probeert naar een medespeler te passen. Dušević rent richting de bal. Dušević draait met de bal, schiet en ... Gabrielyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - Corleone FC 1:4

52e minuut.
Wąs rent richting de bal. Wąs passt de bal in één keer door. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - Corleone FC 1:5

54e minuut.
Fuhrabi passt de bal in één keer door. Bakri rent richting de bal. Mirra begaat een overtreding. Mirra krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Matyja is nu in balbezit. Wąs verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs met een sublieme pass. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Štěrba is nu in balbezit. Štěrba passt de bal zonder na te denken. Tabet rent richting de bal. Tabet schiet op doel. Gabrielyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - Corleone FC 1:6

70e minuut.
Dušević verovert de bal door een tackle van achteren. Dušević passt de bal met de wreef. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc club africain - Corleone FC 1:7

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štěrba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuhrabi rent richting de bal. Tabet onderschept slim de pass. Tabet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fuhrabi rent richting de bal. Dušević onderschept slim de pass. Dušević geeft de bal voor. Tabet rent richting de bal. Tabet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc club africain 58%, Corleone FC 42%.
fc club africain - Corleone FC 1:7