Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
المكشخة mourouj club
Monkey_Slap Tactiek kouki
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek passt de bal in één keer door. Masmoudi is nu in balbezit. Boudaoud onderschept slim de pass. Boudaoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
المكشخة - mourouj club 1:0

43e minuut.
Hammoudi onderschept slim de pass. Mhamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Mhamdi met een sublieme pass. Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المكشخة 44%, mourouj club 56%.
المكشخة - mourouj club 1:0

47e minuut.
Masmoudi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammoudi met de inworp. Echeberria rent richting de bal. Echeberria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Filipek is nu in balbezit. Filipek speelt de bal door. Hammoudi rent richting de bal. Hammoudi geeft een hoge lob. Boudaoud maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Daar is Ghorbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaseen rent richting de bal. Filipek onderschept slim de pass. Boudaoud is nu in balbezit. Boudaoud schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Diali is nu in balbezit. Mhamdi geeft een hoge lob. Hammami rent richting de bal. Hammami draait met de bal, schiet en ... Fersi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المكشخة 45%, mourouj club 55%.
المكشخة - mourouj club 1:0