Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Monastirienne Tunis Warriors
Normal Tactiek champs
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Hasu geeft de bal voor. Laâbidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumak rent richting de bal. Ciumak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:1

6e minuut.
Khelifi met een sublieme pass. Hathazari is nu in balbezit. Ciświcki begaat een overtreding. Ciświcki krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Lalciu speelt de bal door. Gołąb probeert naar een medespeler te passen. Ciumak is nu in balbezit. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:2

15e minuut.
Ciumak rent richting de bal. El-Suleiman rent richting de bal. Gołąb met een sublieme pass. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Laâbidi rent richting de bal. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu passt de bal met de wreef. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak schiet op doel. Eudeline kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki schiet op doel. Eudeline bokst de bal weg.

21e minuut.
Bjørklund geeft een hoge lob. Khelifi probeert de bal aan de voet te houden. Gołąb kopt de bal weg. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu geeft een hoge lob. Rahma probeert de bal met de borst te controleren. Ciumak rent richting de bal. Ciumak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Laroussi heeft problemen om de bal te vangen. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu geeft een lange en hoge pass. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bjørklund verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørklund speelt de bal door. El-Suleiman is nu in balbezit. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ghazghazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazghazi geeft een hoge lob. Inworp. Simidi met een snelle inworp. Khelifi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Eudeline trapt de bal weg. Laâbidi probeert de bal met de borst te controleren. Lalciu speelt de bal door. Ciumak rent richting de bal. Ciumak haalt uit met een fantastische trap. Eudeline verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Hathazari de bal. Ciświcki onderschept slim de pass. Laâbidi begaat een overtreding. Laâbidi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaiez heeft problemen om de bal te vangen. Gołąb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Eudeline met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bjørklund de bal. Bjørklund probeert naar een medespeler te passen. Gołąb bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:4

43e minuut.
Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Gołąb met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciświcki de bal. Ciświcki draait met de bal, schiet en ... Eudeline werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:5

44e minuut.
Azaiez probeert naar een medespeler te passen. Bjørklund rent richting de bal. Bjørklund passt de bal met de wreef. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Monastirienne 66%, Tunis Warriors 34%.
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:6

48e minuut.
Laroussi met een sublieme pass. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu speelt de bal door. Gołąb rent richting de bal. Gołąb draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Azaiez is nu in balbezit. Azaiez speelt de bal door. Hasu geeft een lange en hoge pass. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rahma geeft de bal voor. Hasu speelt de bal door. Bjørklund met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciumak de bal. Ciumak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Ciumak rent richting de bal. Ciumak met een sublieme pass. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:7

63e minuut.
Lalciu geeft een lange en hoge pass. Azaiez controleert de bal met de borst. Bjørklund geeft de bal voor. Ciświcki heeft problemen om de bal te vangen. Ciświcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Laroussi is nu in balbezit. Ciumak verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumak speelt de bal door. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki schiet op doel. Eudeline probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bjørklund met een sublieme pass. Lalciu rent richting de bal. Lalciu met een sublieme pass. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ciumak draait met de bal, schiet en ... Rahma is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciświcki neemt de hoekschop. Ciumak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eudeline probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lalciu geeft een hoge lob. El-Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. Eudeline probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:8

79e minuut.
Gołąb rent richting de bal. Laâbidi begaat een overtreding. Gołąb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lalciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciświcki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lalciu is nu in balbezit. Lalciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azaiez de bal. Ciumak rent richting de bal. Ciumak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ciumak is nu in balbezit. El-Suleiman rent richting de bal. Ciumak verovert de bal door een tackle van achteren. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. Eudeline bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Monastirienne 82%, Tunis Warriors 18%.
Union Monastirienne - Tunis Warriors 0:9