Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Sem youssef club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Falatah passt de bal met de wreef. Benzekri is nu in balbezit. Maamria rent richting de bal. Maamria haalt uit met een fantastische trap. Noueili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - youssef club 0:1

31e minuut.
Ingin met de inworp. Benabdelkader is nu in balbezit. Benabdelkader probeert naar een medespeler te passen. Sdiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sdiri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cherieg met een sublieme pass. Krid probeert naar een medespeler te passen. Sdiri rent richting de bal. Sdiri draait met de bal, schiet en ... Daar is Sghaïer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezii Sem - youssef club 1:1

36e minuut.
Alaoui met een sublieme pass. Mekni is nu in balbezit. Krid onderschept slim de pass. Sdiri rent richting de bal. Sdiri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Benabdelkader rent richting de bal. Benzekri verovert de bal door een tackle van achteren. Benzekri geeft een lange en hoge pass. Benhaim rent richting de bal. Benhaim haalt uit met een fantastische trap. Noueili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noueili speelt de bal door. Maamria rent richting de bal. Maamria probeert naar een medespeler te passen. Benzekri rent richting de bal. Benzekri schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Noueili geeft een hoge lob. Inworp. Benhaim met een snelle inworp. Maamria bereikt de bal nog maar net als eerste. Maamria geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Noueili met een harde bal richting middenveld. Sdiri kopt de bal weg. Bin-Amin heeft problemen om de bal te vangen. Bin-Amin draait met de bal, schiet en ... Cherieg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Sem 50%, youssef club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Sem - youssef club 1:1

49e minuut.
Jlidi is nu in balbezit. Bin-Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Bin-Amin speelt de bal door. Daar is Sdiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sdiri haalt uit met een fantastische trap. Cherieg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cherieg probeert naar een medespeler te passen. Benhaim is nu in balbezit. Krid begaat een overtreding. Krid krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mekni is nu in balbezit. Sdiri is nu in balbezit. Sdiri passt de bal in één keer door. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mogaadi is nu in balbezit. Mogaadi probeert naar een medespeler te passen. Noueili bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzekri onderschept slim de pass. Benzekri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Benzekri is nu in balbezit. Krid bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzekri onderschept slim de pass. Maamria rent richting de bal. Maamria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Sem - youssef club 1:2

87e minuut.
Doeltrap. Noueili trapt de bal weg. Sdiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sdiri schiet op doel. Cherieg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezii Sem - youssef club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Sem 39%, youssef club 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Sem - youssef club 2:2