Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
youssef club bilel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah passt de bal in één keer door. Jalmadani rent richting de bal. Maamria rent richting de bal. Maamria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi probeert naar een medespeler te passen. Salem is nu in balbezit. Salem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Frabianeri is nu in balbezit. Ayari verovert de bal door een tackle van achteren. Ayari speelt de bal door. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem schiet op doel. Cherieg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - bilel 0:1

24e minuut.
Mechuragui is nu in balbezit. Salem rent richting de bal. Mechuragui rent richting de bal. Mechuragui schiet op doel. Cherieg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - bilel 0:2

30e minuut.
Nisawi rent richting de bal. Nisawi geeft een lange en hoge pass. Daar is Mekni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechuragui is nu in balbezit. Mechuragui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Benzekri is nu in balbezit. Ben Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Ahmed geeft de bal voor. Salem is nu in balbezit. Salem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jlidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jlidi geeft de bal voor. Inworp. Nisawi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mechuragui geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jalmadani is nu in balbezit. Maamria onderschept slim de pass. Maamria passt de bal in één keer door. Benzekri rent richting de bal. Benzekri haalt uit met een fantastische trap. Al Nasshar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Jalmadani is nu in balbezit. Jalmadani geeft een hoge lob. Sghaïer probeert de bal met de borst te controleren. Salem is nu in balbezit. Salem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youssef club 57%, bilel 43%.
youssef club - bilel 0:2

47e minuut.
Hamrouni geeft een lange en hoge pass. Falatah probeert de bal aan de voet te houden. Salem is nu in balbezit. Salem schiet op doel. Cherieg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - bilel 0:3

51e minuut.
Wamish rent richting de bal. Wamish geeft de bal voor. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah geeft een lange en hoge pass. Benhaim geeft een lange en hoge pass. Al Nasshar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
El-Jurowani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ab Abel Udarnah met een snelle inworp. Maamria rent richting de bal. Maamria geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mechuragui passt de bal zonder na te denken. Falatah met een sublieme pass. Jlidi is nu in balbezit. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - bilel 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youssef club 41%, bilel 59%.
youssef club - bilel 0:4