Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esi Jarm KSG CLUB
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Atocha rent richting de bal. Atocha speelt de bal door. Bouazizi is nu in balbezit. Zafajar onderschept slim de pass. Zafajar draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Ben Aziza met de inworp. Benzarti met een sublieme pass. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Krir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bouzaiemi kopt de bal weg. Ben Aziza rent richting de bal. Ben Aziza geeft een lange en hoge pass. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Thagafi rent richting de bal. Zafajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi rent richting de bal. Zafajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafajar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Jarm - KSG CLUB 1:0

38e minuut.
Ben Aziza geeft de bal voor. El Makhloufi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouzaiemi. Bouzaiemi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ben Aziza passt de bal in één keer door. Alaoui probeert naar een medespeler te passen. Bouzaiemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belaid rent richting de bal. Belaid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Jarm 48%, KSG CLUB 52%.
Esi Jarm - KSG CLUB 1:0

51e minuut.
Haytham geeft de bal voor. Inworp. Clayton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belaid is nu in balbezit. Belaid geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bouzaiemi schiet op doel. Krir met een sublieme pass. Benzarti kopt de bal weg. Zafajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafajar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Benzarti de bal. Benzarti geeft een lange en hoge pass. Zafajar is nu in balbezit. Zafajar kan de bal niet met de borst controleren. Zafajar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Thagafi is nu in balbezit. Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi verovert de bal door een tackle van achteren. Thagafi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bouazizi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Thagafi met een sublieme pass. Benzarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzarti speelt de bal door. Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thagafi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Benzarti passt de bal zonder na te denken. Dieli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fahradi. Fahradi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Jarm 50%, KSG CLUB 50%.
Esi Jarm - KSG CLUB 1:0