Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esperance Sportive de Tunis sfax
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 23
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Nijhhuis de bal. Haj-Saleh is nu in balbezit. Haj-Saleh speelt de bal door. Dharah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dharah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schiet op doel. Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh haalt uit met een fantastische trap. Zahmoul maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Dharah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Hadden komt het veld opgelopen.

37e minuut.
El Hadden rent richting de bal. El Hadden passt de bal met de wreef. Osmyniji is nu in balbezit. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. Zahmoul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

39e minuut.
Jerbi rent richting de bal. Delhoum onderschept slim de pass. Gtari speelt de bal door. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esperance Sportive de Tunis - sfax 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esperance Sportive de Tunis 62%, sfax 38%.
Esperance Sportive de Tunis - sfax 1:0

59e minuut.
Jerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Bedhiafi is nu in balbezit. Met opzet legt Jerbi zijn tegenspeler op de grond. Jerbi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Klungelig pakt Jalmasani de bal. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jalmasani zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jalmasani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Klungelig pakt Bedhiafi de bal. El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadden passt de bal in één keer door. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esperance Sportive de Tunis - sfax 1:1

85e minuut.
Gtari is nu in balbezit. Maliba is nu in balbezit. Maliba geeft een lange en hoge pass. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Esperance Sportive de Tunis - sfax 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esperance Sportive de Tunis 48%, sfax 52%.
Esperance Sportive de Tunis - sfax 1:2