Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sfax Esperance Sportive de Tunis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tibi heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dosari verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosari speelt de bal door. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bedhiafi is nu in balbezit. Bedhiafi geeft een hoge lob. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak draait met de bal, schiet en ... El Oualhazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sfax - Esperance Sportive de Tunis 0:1

12e minuut.
Dharah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dharah geeft een lange en hoge pass. Haj-Saleh kopt de bal weg. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sfax - Esperance Sportive de Tunis 1:1

20e minuut.
Ejukezi probeert naar een medespeler te passen. Gtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gtari passt de bal in één keer door. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak draait met de bal, schiet en ... El Oualhazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Ayari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ejukezi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Mrad geeft een lange en hoge pass. Bedhiafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedhiafi passt de bal met de wreef. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sfax 47%, Esperance Sportive de Tunis 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sfax - Esperance Sportive de Tunis 1:1

73e minuut.
Salhi kopt de bal weg. Mekni is nu in balbezit. Mekni passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Al-Dosari speelt de bal door. Kanzari rent richting de bal. Kanzari passt de bal met de wreef. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sfax - Esperance Sportive de Tunis 2:1

83e minuut.
Atocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi geeft een lange en hoge pass. Gtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gtari haalt uit met een fantastische trap. El Oualhazi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sfax 46%, Esperance Sportive de Tunis 54%.
sfax - Esperance Sportive de Tunis 2:1