Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESS sousse tarragi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bechaouech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamrouni komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Riahi rent richting de bal. Ghazghazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazghazi met een sublieme pass. Kanzari rent richting de bal. Kanzari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Khaled speelt de bal door. Kanzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kanzari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghazghazi neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Boudaoud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rais is nu in balbezit. Rais met een sublieme pass. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boudaoud probeert naar een medespeler te passen. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani passt de bal zonder na te denken. Hamrouni rent richting de bal. Hamrouni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Boudaoud met de inworp. Rais rent richting de bal. Jomaou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rais neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ESS sousse - tarragi 1:0

45e minuut.
Inworp. El-Khadri met de inworp. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hamrouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamrouni haalt uit met een fantastische trap. Denden bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESS sousse 53%, tarragi 47%.
ESS sousse - tarragi 1:0

87e minuut.
Kanzari rent richting de bal. Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazghazi rent richting de bal. Kanzari rent richting de bal. Kanzari schiet op doel. Latfayah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESS sousse 62%, tarragi 38%.
ESS sousse - tarragi 1:0