Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperace ossttrallya
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Muthanna heeft problemen om de bal te vangen. Nafti is nu in balbezit. Nafti speelt de bal door. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Atocha kan de bal niet met de borst controleren. Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdiri rent richting de bal. Nafti is nu in balbezit. Nafti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jawachi geeft de bal voor. Azzouz is nu in balbezit. Rahma begaat een overtreding. Rahma krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Jawachi verovert de bal door een tackle van achteren. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui passt de bal met de wreef. Tuama is nu in balbezit. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Muthanna is nu in balbezit. Nafti onderschept slim de pass. Nafti met een sublieme pass. Tuama is nu in balbezit. Tuama draait met de bal, schiet en ... Ribiero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
esperace - ossttrallya 0:1

36e minuut.
Atachi trapt de bal weg van het doel. Tuama rent richting de bal. Mechuragui rent richting de bal. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperace 57%, ossttrallya 43%.
esperace - ossttrallya 0:1

59e minuut.
Tuama passt de bal zonder na te denken. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratouli begaat een overtreding. Atocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Atocha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zdiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti onderschept slim de pass. Nafti met een sublieme pass. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Driedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuama onderschept slim de pass. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Ribiero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
esperace - ossttrallya 0:2

89e minuut.
Ghazouani is nu in balbezit. Atachi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazouani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazouani schiet op doel. Bugarani probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperace 56%, ossttrallya 44%.
esperace - ossttrallya 0:2