Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESS sousse sfax
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif passt de bal met de wreef. Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh haalt uit met een fantastische trap. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ESS sousse - sfax 0:1

13e minuut.
Al-Dosari geeft een hoge lob. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maliba geeft een hoge lob. Ibn-Latif is nu in balbezit. Bugarani is nu in balbezit. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Riahi geeft een lange en hoge pass. Bechaouech rent richting de bal. Al-Dosari is nu in balbezit. Bechaouech onderschept slim de pass. Bechaouech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rais passt de bal in één keer door. Kanzari is nu in balbezit. Bechaouech onderschept slim de pass. Bechaouech draait met de bal, schiet en ... Salkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Figlis probeert de bal met de borst te controleren. Jerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rais. Rais krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESS sousse 55%, sfax 45%.
ESS sousse - sfax 0:1

52e minuut.
Al-Dosari probeert naar een medespeler te passen. Jerbi rent richting de bal. Jerbi geeft een lange en hoge pass. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dharah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugarani raakt geblesseerd tijdens het duel. Bugarani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bechaouech rent richting de bal. Bechaouech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Bechaouech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Dosari is nu in balbezit. Al-Dosari met een sublieme pass. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESS sousse - sfax 0:2

85e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais passt de bal in één keer door. Bechaouech bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechaouech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESS sousse - sfax 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESS sousse 47%, sfax 53%.
ESS sousse - sfax 1:2