Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Ma` ossttrallya
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Azzouz met een snelle inworp. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi probeert naar een medespeler te passen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - ossttrallya 0:1

11e minuut.
Jawachi verovert de bal door een tackle van achteren. Jawachi probeert naar een medespeler te passen. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - ossttrallya 0:2

15e minuut.
Ouhssine is nu in balbezit. Mechuragui verovert de bal door een tackle van achteren. Mechuragui passt de bal met de wreef. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - ossttrallya 0:3

23e minuut.
Touati kopt de bal weg. Abiadh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap. Bugarani probeert de bal aan de voet te houden. Hosni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gomni rent richting de bal. Gomni passt de bal zonder na te denken. Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Nasr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - ossttrallya 1:3

40e minuut.
Abiadh is nu in balbezit. Jawachi met een sublieme pass. Mechuragui speelt de bal door. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jawachi kopt de bal weg. Meuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuni probeert naar een medespeler te passen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama schiet op doel. Al Nasshar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ma` 55%, ossttrallya 45%.
Sahel Ma` - ossttrallya 1:3

58e minuut.
Abiadh geeft de bal voor. Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Nasr onderschept slim de pass. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Azzouz rent richting de bal. Azzouz geeft de bal voor. Abdelhamid is nu in balbezit. Tuama onderschept slim de pass. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ma` 49%, ossttrallya 51%.
Sahel Ma` - ossttrallya 1:3