Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ossttrallya Sahel Ma`
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Azzouz rent richting de bal. Azzouz passt de bal in één keer door. Abdelhamid rent richting de bal. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti verovert de bal door een tackle van achteren. Gomni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Nasr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Abdelhamid is nu in balbezit. Nafti rent richting de bal. Nafti met een sublieme pass. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ouhssine probeert de bal aan de voet te houden. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi passt de bal met de wreef. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abu-Yassen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Atocha de bal onder controle te krijgen. Ouhssine speelt de bal door. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Tuama de bal. Abdelhamid is nu in balbezit. Met opzet legt Tuama zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tuama moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tuama schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Abdelhamid speelt de bal door. Ben Nasr is nu in balbezit. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Nasr schiet op doel. Hosni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Benie passt de bal in één keer door. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine passt de bal met de wreef. Gomni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 65%, Sahel Ma` 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ossttrallya - Sahel Ma` 0:0

77e minuut.
Azzouz heeft problemen om de bal te vangen. Azzouz geeft de bal voor. Nafti kopt de bal weg. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Atachi geeft de bal voor. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal zonder na te denken. Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. Benie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Sahel Ma` 0:1

84e minuut.
Abu-Yassen geeft de bal voor. Ben Nasr controleert de bal met de borst. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 58%, Sahel Ma` 42%.
ossttrallya - Sahel Ma` 0:1