Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperace Sochen Amira
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Muthanna rent richting de bal. Muthanna speelt de bal door. Zdiri is nu in balbezit. Zdiri haalt uit met een fantastische trap. Sahbani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
esperace - Sochen Amira 1:0

5e minuut.
Zdiri verovert de bal door een tackle van achteren. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen passt de bal in één keer door. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi geeft de bal voor. Sahbani bokst de bal weg.

7e minuut.
Dabboub geeft de bal voor. Klungelig pakt Driedi de bal. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani schiet op doel. Ribiero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
esperace - Sochen Amira 1:1

11e minuut.
Adjoulnaja passt de bal met de wreef. Atocha rent richting de bal. Atocha met een sublieme pass. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ribiero met een harde bal richting middenveld. Adjoulnaja kopt de bal weg. Klungelig pakt Dali de bal. Masmoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Masmoudi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ghanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanmi probeert naar een medespeler te passen. Dabboub rent richting de bal. Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabane draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
esperace - Sochen Amira 2:1

27e minuut.
Muthanna is nu in balbezit. Yassen is nu in balbezit. Yassen passt de bal in één keer door. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
esperace - Sochen Amira 2:2

42e minuut.
Hunyadi speelt de bal door. Mrad rent richting de bal. Mrad passt de bal met de wreef. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperace 57%, Sochen Amira 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
esperace - Sochen Amira 2:2

56e minuut.
Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabane passt de bal in één keer door. Adjoulnaja rent richting de bal. Zdiri rent richting de bal. Zdiri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Adjoulnaja is nu in balbezit. Zdiri verovert de bal door een tackle van achteren. Zdiri speelt de bal door. Daar is Kalabane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalabane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi geeft een hoge lob. Driedi is nu in balbezit. Jalmasani onderschept slim de pass. Jalmasani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mrad met de inworp. Yassen rent richting de bal. Yassen passt de bal in één keer door. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Ratouli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrad geeft een hoge lob. Daar is Adjoulnija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperace 48%, Sochen Amira 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
esperace - Sochen Amira 2:2