Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sochen Amira sfax
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.9
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Al-Dosari is nu in balbezit. Al-Dosari probeert naar een medespeler te passen. Dharah rent richting de bal. Dharah schiet op doel. Leloup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sahbani bokst de bal weg.

7e minuut.
Daar is Jerbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen met een sublieme pass. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Salkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ghanmi rent richting de bal. Dharah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dharah passt de bal in één keer door. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ibn-Latif probeert naar een medespeler te passen. Dharah heeft problemen om de bal te vangen. Ghanmi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghanmi krijgt een gele kaart. Dharah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al-Dosari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ibn-Latif maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrad onderschept slim de pass. Adjoulnaja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adjoulnaja krijgt een gele kaart. Mrad raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leloup heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ... Sahbani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Adjoulnaja is nu in balbezit. Adjoulnaja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dharah geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Leloup geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haj-Saleh is nu in balbezit. Haj-Saleh geeft de bal voor. Sahbani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Haj-Saleh verovert de bal door een tackle van achteren. Haj-Saleh geeft de bal voor. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Amira 63%, sfax 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sochen Amira - sfax 0:0

59e minuut.
Hammani is nu in balbezit. Hammani probeert naar een medespeler te passen. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani schiet op doel. Salkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sochen Amira - sfax 1:0

61e minuut.
Yassen met een sublieme pass. Mrad heeft problemen om de bal te vangen. Mrad geeft een lange en hoge pass. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Amira 54%, sfax 46%.
Sochen Amira - sfax 1:0