Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Ma` Esperance Sportive de Tunis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Gtari is nu in balbezit. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine met een sublieme pass. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid passt de bal met de wreef. Abu-Yassen geeft de bal voor. Klungelig pakt Ben Nasr de bal. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abdelhamid onderschept slim de pass. Gomni rent richting de bal. Bedhiafi speelt de bal door. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedhiafi begaat een overtreding. Abdelhamid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdelhamid met een snel genomen vrije trap. Jalmasani kan de bal niet met de borst controleren. Ben Nasr onderschept slim de pass. Ben Nasr schiet op doel. Zahmoul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - Esperance Sportive de Tunis 1:0

33e minuut.
Ben Nasr onderschept slim de pass. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Nasr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falatah roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Falatah kan niet meer verder spelen. Tibi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Abdelhamid is nu in balbezit. Abdelhamid probeert naar een medespeler te passen. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ouhssine passt de bal met de wreef. Gomni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni passt de bal met de wreef. Ben Nasr is nu in balbezit. Ben Nasr draait met de bal, schiet en ... Zahmoul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tibi kan de bal niet met de borst controleren. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid passt de bal met de wreef. Ben Nasr is nu in balbezit. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ma` 35%, Esperance Sportive de Tunis 65%.
Sahel Ma` - Esperance Sportive de Tunis 1:0

46e minuut.
Daar is Rouzijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomni is nu in balbezit. Met opzet legt Rouzijak zijn tegenspeler op de grond. Rouzijak krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Touati met een snelle inworp. Gomni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gomni raakt geblesseerd tijdens het duel. Gomni neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

54e minuut.
Tibi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Senoussi met de inworp. Abu-Yassen rent richting de bal. Abu-Yassen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tibi kan de bal niet met de borst controleren. Tibi passt de bal met de wreef. Delhoum geeft een hoge lob. Tibi is nu in balbezit. Tibi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine geeft een lange en hoge pass. Osmyniji is nu in balbezit. Ben Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - Esperance Sportive de Tunis 2:0

84e minuut.
Gtari passt de bal zonder na te denken. Fahradi speelt de bal door. Ouhssine speelt de bal door. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ma` 50%, Esperance Sportive de Tunis 50%.
Sahel Ma` - Esperance Sportive de Tunis 2:0