Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ossttrallya ESS sousse
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Atocha geeft een hoge lob. Riahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Mechuragui rent richting de bal. Mechuragui schiet op doel. Belghith bokst de bal weg.

4e minuut.
Tuama is nu in balbezit. Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarani met een sublieme pass. Bechaouech is nu in balbezit. Bechaouech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti verovert de bal door een tackle van achteren. Jawachi speelt de bal door. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama draait met de bal, schiet en ... Belghith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mkadmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azzouz is nu in balbezit. Azzouz haalt uit met een fantastische trap. Belghith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bugarani onderschept slim de pass. Bugarani geeft de bal voor. Klungelig pakt Atachi de bal. Bechaouech bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechaouech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tuama is nu in balbezit. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi geeft een hoge lob. Daar is Tuama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Riahi passt de bal zonder na te denken. Abiadh bereikt de bal nog maar net als eerste. Abiadh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tuama de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais speelt de bal door. Abiadh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechaouech verovert de bal door een tackle van achteren. Bechaouech haalt uit met een fantastische trap. Hosni bokst de bal weg.

45e minuut.
Rais rent richting de bal. Mechuragui verovert de bal door een tackle van achteren. Mechuragui passt de bal zonder na te denken. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 39%, ESS sousse 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ossttrallya - ESS sousse 0:0

49e minuut.
Figlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riahi probeert naar een medespeler te passen. Bechaouech rent richting de bal. Rais rent richting de bal. Rais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bugarani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fehik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 44%, ESS sousse 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ossttrallya - ESS sousse 0:0