Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperace tarragi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Rahma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muthanna is nu in balbezit. Muthanna passt de bal in één keer door. Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Khaled rent richting de bal. Khaled passt de bal in één keer door. Ghazghazi rent richting de bal. Kouki is nu in balbezit. Kouki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
esperace - tarragi 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Zdiri de bal. Kouki is nu in balbezit. Zdiri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zdiri krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jomaou heeft problemen om de bal te vangen. Jomaou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Driedi de bal. Kouki is nu in balbezit. Kouki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
esperace - tarragi 0:2

32e minuut.
Ouertuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni geeft een lange en hoge pass. Daar is Khaled, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouki rent richting de bal. Kouki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jomaou verovert de bal door een tackle van achteren. Zdiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdiri geeft een lange en hoge pass. Nôomen rent richting de bal. Nôomen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperace 49%, tarragi 51%.
esperace - tarragi 0:2

59e minuut.
Rahma passt de bal met de wreef. Kouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muthanna zijn tegenspeler op de grond. Muthanna krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Dali met een snelle inworp. Zdiri geeft de bal voor. Klungelig pakt Bechaouech de bal. Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna geeft een lange en hoge pass. Denden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ratouli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bechaouech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj-Saleh is nu in balbezit. Zdiri verovert de bal door een tackle van achteren. Zdiri schiet op doel. Denden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi geeft de bal voor. Daar is Adjoulnija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Adjoulnija trapt de bal weg van het doel. Jomaou speelt de bal door. Kouki is nu in balbezit. Ghazghazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazghazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esperace - tarragi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperace 53%, tarragi 47%.
esperace - tarragi 0:3