Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esperance Sportive de Tunis Sochen Amira
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi onderschept slim de pass. Ejukezi passt de bal in één keer door. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Sahbani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Nijhhuis rent richting de bal. Adjoulnaja verovert de bal door een tackle van achteren. Bedhiafi rent richting de bal. Adjoulnaja onderschept slim de pass. Adjoulnaja geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gtari kopt de bal weg. Klungelig pakt Leloup de bal. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak draait met de bal, schiet en ... Sahbani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tibi kopt de bal weg. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Gtari onderschept slim de pass. Gtari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zouaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi onderschept slim de pass. Tibi passt de bal in één keer door. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hamdan speelt de bal door. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esperance Sportive de Tunis - Sochen Amira 1:0

36e minuut.
Hammani probeert naar een medespeler te passen. Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Gtari maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gtari naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Ejukezi probeert naar een medespeler te passen. Delhoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Delhoum probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap. Sahbani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delhoum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bedhiafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedhiafi probeert naar een medespeler te passen. Tibi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esperance Sportive de Tunis 47%, Sochen Amira 53%.
Esperance Sportive de Tunis - Sochen Amira 1:0

46e minuut.
Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani passt de bal met de wreef. Leloup is nu in balbezit. Rouzijak onderschept slim de pass. Rouzijak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nijhhuis is nu in balbezit. Masmoudi onderschept slim de pass. Masmoudi met een sublieme pass. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esperance Sportive de Tunis - Sochen Amira 1:1

82e minuut.
Dabboub rent richting de bal. Dabboub probeert naar een medespeler te passen. Jalmasani rent richting de bal. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hammani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jalmasani de bal. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esperance Sportive de Tunis - Sochen Amira 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esperance Sportive de Tunis 62%, Sochen Amira 38%.
Esperance Sportive de Tunis - Sochen Amira 1:2