Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sfax Sahel Ma`
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Klungelig pakt Dharah de bal. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal in één keer door. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Haj-Saleh geeft de bal voor. Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haj-Saleh neemt de hoekschop. Al Nasshar bokst de bal weg.

13e minuut.
Gomni passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif rent richting de bal. Teldjoun is nu in balbezit. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ouhssine met een snelle inworp. Touati rent richting de bal. Touati geeft een lange en hoge pass. Abu-Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Yassen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maliba met een harde bal richting middenveld. Dharah speelt de bal door. Klungelig pakt Abdulla de bal. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schiet op doel. Al Nasshar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ibn-Latif rent richting de bal. Dharah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sfax - Sahel Ma` 1:0

25e minuut.
Ouhssine heeft problemen om de bal te vangen. Dharah onderschept slim de pass. Dharah met een sublieme pass. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dharah speelt de bal door. Ibn-Latif is nu in balbezit. Abdulla is nu in balbezit. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kanzari onderschept slim de pass. Gomni is nu in balbezit. Gomni passt de bal in één keer door. Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Al-Dosari rent richting de bal. Ben Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Dosari. Al-Dosari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sfax 45%, Sahel Ma` 55%.
sfax - Sahel Ma` 1:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Senoussi met de inworp. Abu-Yassen geeft de bal voor. Touati is nu in balbezit. Touati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Abdelhamid probeert naar een medespeler te passen. Dharah met een sublieme pass. Abdulla heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Touati probeert naar een medespeler te passen. Ben Nasr is nu in balbezit. Klungelig pakt Maliba de bal. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sfax 53%, Sahel Ma` 47%.
sfax - Sahel Ma` 1:0