Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Ma` sfax
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Ayari is nu in balbezit. Ayari schiet op doel. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ... Al Nasshar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - sfax 0:1

14e minuut.
Dharah passt de bal met de wreef. Benie probeert naar een medespeler te passen. Maliba geeft de bal voor. Daar is Ibn-Latif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Al Nasshar trapt de bal weg. Al-Dosari is nu in balbezit. Gomni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomni krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Al-Dosari geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benie met een snelle inworp. Gomni is nu in balbezit. Gomni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Dharah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelhamid rent richting de bal. Dharah verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ouhssine rent richting de bal. Dharah is nu in balbezit. Dharah passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - sfax 0:2

34e minuut.
Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif met een sublieme pass. Al-Dosari is nu in balbezit. Ben Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ma` 59%, sfax 41%.
Sahel Ma` - sfax 0:2

58e minuut.
Kanzari passt de bal zonder na te denken. Safi heeft problemen om de bal te vangen. Kanzari rent richting de bal. Ben Nasr onderschept slim de pass. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Al-Dosari passt de bal met de wreef. Dharah rent richting de bal. Dharah passt de bal met de wreef. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Senoussi met een sublieme pass. Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba is nu in balbezit. Ben Nasr onderschept slim de pass. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ben Nasr is nu in balbezit. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap. Salkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid passt de bal met de wreef. Gomni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - sfax 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ma` 46%, sfax 54%.
Sahel Ma` - sfax 1:2