Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tarragi ossttrallya
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Atocha heeft problemen om de bal te vangen. Atocha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chouchane de bal. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ghazghazi rent richting de bal. Jawachi verovert de bal door een tackle van achteren. Jawachi passt de bal zonder na te denken. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Chouchane de bal. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel. Denden probeert wanhopig de bal te grijpen. Chouchane probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tarragi - ossttrallya 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tarragi 64%, ossttrallya 36%.
tarragi - ossttrallya 0:1

46e minuut.
Jawachi is nu in balbezit. Jawachi geeft de bal voor. Chouchane heeft problemen om de bal te vangen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mechuragui rent richting de bal. Mechuragui passt de bal in één keer door. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Machranai probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tarragi - ossttrallya 0:2

58e minuut.
Tuama passt de bal met de wreef. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouki onderschept slim de pass. Kouki schiet op doel. Hosni probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tarragi - ossttrallya 1:2

74e minuut.
Khaled met een snelle inworp. Jomaou probeert naar een medespeler te passen. Ghazghazi met een sublieme pass. Kouki rent richting de bal. Kouki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tarragi 49%, ossttrallya 51%.
tarragi - ossttrallya 1:2