Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ossttrallya tarragi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atocha met de inworp. Mechuragui geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuama is nu in balbezit. Tuama schiet op doel. Chouchane probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - tarragi 1:0

14e minuut.
Atocha kopt de bal weg. Klungelig pakt Jomaou de bal. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui onderschept slim de pass. Mechuragui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Denden trapt de bal weg. Nafti kopt de bal weg. Atocha rent richting de bal. Atocha draait met de bal, schiet en ... Denden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nafti geeft de bal voor. Klungelig pakt Haj-Saleh de bal. Tuama rent richting de bal. Mechuragui is nu in balbezit. Mechuragui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Atocha passt de bal met de wreef. Abiadh rent richting de bal. Abiadh geeft een lange en hoge pass. Tuama is nu in balbezit. Tuama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Denden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 46%, tarragi 54%.
ossttrallya - tarragi 1:0

61e minuut.
Hosni trapt de bal weg van het doel. Jomaou kopt de bal weg. Klungelig pakt Atachi de bal. Kouki rent richting de bal. Kouki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jomaou passt de bal in één keer door. Khaled is nu in balbezit. Atocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atocha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 60%, tarragi 40%.
ossttrallya - tarragi 1:0