Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESS sousse esperace
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
El-Khadri onderschept slim de pass. El-Khadri met een sublieme pass. Kalabane rent richting de bal. Kalabane haalt uit met een fantastische trap. Mkadmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani onderschept slim de pass. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Bechaouech rent richting de bal. Bechaouech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Riahi onderschept slim de pass. Riahi geeft een lange en hoge pass. Bechaouech rent richting de bal. Bechaouech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
El-Khadri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Bugarani geeft de bal voor. Driedi heeft problemen om de bal te vangen. Bechaouech is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Driedi rent richting de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Zdiri passt de bal in één keer door. Dali is nu in balbezit. Dali passt de bal zonder na te denken. Kalabane rent richting de bal. Kalabane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESS sousse - esperace 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESS sousse 51%, esperace 49%.
ESS sousse - esperace 0:1

61e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais geeft de bal voor. Inworp. Ratouli met een snelle inworp. Nôomen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rais onderschept slim de pass. Rais passt de bal in één keer door. Daar is Bechaouech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechaouech schiet op doel. Ribiero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESS sousse - esperace 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESS sousse 52%, esperace 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESS sousse - esperace 1:1