Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sochen Amira ESS sousse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Riahi passt de bal zonder na te denken. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yassen zijn tegenspeler op de grond. Yassen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud passt de bal zonder na te denken. Adjoulnaja probeert de bal aan de voet te houden. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Bugarani de bal. Bugarani geeft een hoge lob. Yassen probeert de bal aan de voet te houden. Bechaouech bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechaouech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Amira 63%, ESS sousse 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sochen Amira - ESS sousse 0:0

51e minuut.
Hamdan geeft de bal voor. Daar is Riahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yassen rent richting de bal. Klungelig pakt Jalmasani de bal. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Rais geeft de bal voor. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmoudi begaat een overtreding. Masmoudi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Adjoulnaja speelt de bal door. Dabboub rent richting de bal. Bechaouech maakt een afschuwelijke overtreding. Bechaouech krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Masmoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masmoudi geeft de bal voor. El-Khadri kopt de bal weg. Bechaouech bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechaouech haalt uit met een fantastische trap. Sahbani bokst de bal weg.

87e minuut.
Riahi speelt de bal door. Rais rent richting de bal. Bechaouech is nu in balbezit. Bechaouech draait met de bal, schiet en ... Leloup probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Sahbani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sochen Amira 42%, ESS sousse 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sochen Amira - ESS sousse 0:0