Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESS sousse Sochen Amira
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Riahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riahi geeft de bal voor. Boudaoud kopt de bal weg. Klungelig pakt Bechaouech de bal. Bechaouech draait met de bal, schiet en ... Sahbani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Riahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riahi passt de bal met de wreef. Yassen rent richting de bal. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechaouech is nu in balbezit. Adjoulnaja verovert de bal door een tackle van achteren. Rais is nu in balbezit. Rais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Leloup geeft een hoge lob. Inworp. Boudaoud met een snelle inworp. Rais rent richting de bal. Rais geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Adjoulnaja geeft een hoge lob. Mrad heeft problemen om de bal te vangen. El-Khadri is nu in balbezit. Mrad onderschept slim de pass. Mrad geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi geeft een hoge lob. Rais heeft problemen om de bal te vangen. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESS sousse 59%, Sochen Amira 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESS sousse - Sochen Amira 0:0

48e minuut.
Ghanmi geeft de bal voor. Masmoudi is nu in balbezit. Masmoudi passt de bal zonder na te denken. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hamdan geeft een lange en hoge pass. Jalmasani heeft problemen om de bal te vangen. Bahri rent richting de bal. Jalmasani verovert de bal door een tackle van achteren. Jalmasani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESS sousse - Sochen Amira 0:1

66e minuut.
Daar is Bechaouech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adjoulnaja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rais. Rais krijgt een gele kaart.

86e minuut.
El-Khadri rent richting de bal. Mrad verovert de bal door een tackle van achteren. Mrad passt de bal in één keer door. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESS sousse 62%, Sochen Amira 38%.
ESS sousse - Sochen Amira 0:1