Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Ma` tarragi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
El Makhloufi probeert naar een medespeler te passen. Kouki is nu in balbezit. Senoussi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Senoussi krijgt een gele kaart. Kouki raakt geblesseerd tijdens het duel. Haj-Saleh met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gomni is nu in balbezit. Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni is nu in balbezit. Gomni schiet op doel. Denden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abdelhamid probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abu-Yassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Makhloufi begaat een overtreding. Abu-Yassen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Abu-Yassen kan niet meer verder spelen. Benie komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Senoussi passt de bal zonder na te denken. El Makhloufi speelt de bal door. Klungelig pakt Chouchane de bal. Ben Nasr rent richting de bal. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Melki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghazghazi is nu in balbezit. Ghazghazi geeft de bal voor. Khaled rent richting de bal. Khaled draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ouhssine speelt de bal door. Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh is nu in balbezit. Ben Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Nasr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ma` 56%, tarragi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sahel Ma` - tarragi 0:0

55e minuut.
Inworp. El Makhloufi met de inworp. Melki rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melki neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Meuni geeft een lange en hoge pass. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ouhssine zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ouhssine naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Jomaou passt de bal in één keer door. Haj-Saleh is nu in balbezit. Abdelhamid begaat een overtreding. Abdelhamid krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Jomaou speelt de bal door. Kouki rent richting de bal. Klungelig pakt Ghazghazi de bal. Kouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ghazghazi passt de bal in één keer door. Selmi rent richting de bal. Selmi passt de bal in één keer door. Khaled is nu in balbezit. Khaled geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ma` - tarragi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ma` 56%, tarragi 44%.
Sahel Ma` - tarragi 0:1