Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sfax ossttrallya
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Al-Dosari probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif rent richting de bal. Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. Dharah rent richting de bal. Dharah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sfax - ossttrallya 1:0

8e minuut.
Al-Dosari met een sublieme pass. Ibn-Latif rent richting de bal. Abiadh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dharah rent richting de bal. Nafti verovert de bal door een tackle van achteren. Nafti passt de bal met de wreef. Tuama is nu in balbezit. Tuama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mechuragui geeft een hoge lob. Azzouz is nu in balbezit. Mert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azzouz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mechuragui zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Salkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sfax - ossttrallya 1:1

35e minuut.
Mert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azzouz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mechuragui is nu in balbezit. Mechuragui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh met een sublieme pass. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sfax 58%, ossttrallya 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sfax - ossttrallya 1:1

49e minuut.
Maliba geeft een lange en hoge pass. Ayari rent richting de bal. Ayari probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mert rent richting de bal. Mert geeft de bal voor. Abiadh rent richting de bal. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Al-Dosari rent richting de bal. Al-Dosari probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. Hosni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sfax - ossttrallya 2:1

62e minuut.
Mechuragui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azzouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzouz geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kanzari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Atocha met de inworp. Nafti geeft een lange en hoge pass. Kanzari is nu in balbezit. Tuama onderschept slim de pass. Tuama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hosni trapt de bal weg van het doel. Atocha probeert de bal met de borst te controleren. Haj-Saleh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haj-Saleh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sfax 51%, ossttrallya 49%.
sfax - ossttrallya 2:1