Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esperance Sportive de Tunis esperace
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Ratouli is nu in balbezit. Delhoum onderschept slim de pass. Delhoum probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak schiet op doel. Ribiero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gtari kopt de bal weg. Daar is Rouzijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Delhoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gtari rent richting de bal. Gtari probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak heeft problemen om de bal te vangen. Rouzijak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. Dali geeft een hoge lob. Osmyniji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabane onderschept slim de pass. Kalabane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zahmoul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esperance Sportive de Tunis 55%, esperace 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esperance Sportive de Tunis - esperace 0:0

52e minuut.
Boussaidi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ejukezi met een snelle inworp. Gtari is nu in balbezit. Gtari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zdiri is nu in balbezit. Tibi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zdiri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tibi probeert naar een medespeler te passen. Zdiri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Atocha is nu in balbezit. Dali verovert de bal door een tackle van achteren. Dali met een sublieme pass. Kalabane rent richting de bal. Kalabane schiet op doel. Zahmoul bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Esperance Sportive de Tunis - esperace 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esperance Sportive de Tunis 54%, esperace 46%.
Esperance Sportive de Tunis - esperace 0:1