Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tarragi Sochen Amira
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
El Makhloufi speelt de bal door. Melki bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnaja maakt een afschuwelijke overtreding. Adjoulnaja krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Chouchane geeft een lange en hoge pass. Melki is nu in balbezit. Dabboub tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dabboub krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mrad probeert naar een medespeler te passen. Yassen is nu in balbezit. Jomaou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jomaou krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ghazghazi passt de bal met de wreef. Kouki rent richting de bal. Dabboub verovert de bal door een tackle van achteren. Dabboub geeft de bal voor. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mrad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haj-Saleh heeft problemen om de bal te vangen. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jomaou passt de bal in één keer door. Hamdan rent richting de bal. Hamdan met een sublieme pass. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani draait met de bal, schiet en ... Denden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Mrad passt de bal met de wreef. Selmi is nu in balbezit. Selmi geeft de bal voor. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
El Makhloufi kopt de bal weg. Klungelig pakt Chouchane de bal. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. Denden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tarragi - Sochen Amira 0:1

34e minuut.
Kouki is nu in balbezit. Leloup is nu in balbezit. Kouki onderschept slim de pass. Kouki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tarragi - Sochen Amira 1:1

41e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi geeft de bal voor. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tarragi - Sochen Amira 1:2

44e minuut.
El Makhloufi met een snelle inworp. Haj-Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj-Saleh probeert naar een medespeler te passen. Kouki is nu in balbezit. Kouki haalt uit met een fantastische trap. Sahbani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tarragi 59%, Sochen Amira 41%.
tarragi - Sochen Amira 1:2

47e minuut.
Leloup geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khaled met een snelle inworp. Ghazghazi is nu in balbezit. Ghazghazi haalt uit met een fantastische trap. Sahbani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Adjoulnaja is nu in balbezit. Ghazghazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazghazi met een sublieme pass. Kouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dabboub rent richting de bal. Dabboub met een sublieme pass. Ghazghazi rent richting de bal. Kouki is nu in balbezit. Kouki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hamdan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khaled zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghazghazi is nu in balbezit. Ghazghazi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Masmoudi rent richting de bal. Masmoudi geeft een lange en hoge pass. Selmi probeert de bal aan de voet te houden. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Adjoulnaja is nu in balbezit. Adjoulnaja speelt de bal door. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmasani onderschept slim de pass. Jalmasani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Masmoudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yassen is nu in balbezit. Yassen met een sublieme pass. Jalmasani is nu in balbezit. Jalmasani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tarragi 46%, Sochen Amira 54%.
tarragi - Sochen Amira 1:2