Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperace sfax
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 23.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mrad rent richting de bal. Jerbi rent richting de bal. Jerbi met een sublieme pass. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ribiero met een harde bal richting middenveld. Zdiri kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanzari de bal. Kalabane is nu in balbezit. Kalabane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rahma is nu in balbezit. Rahma geeft de bal voor. Al-Dosari kopt de bal weg. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Dharah rent richting de bal. Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dharah is nu in balbezit. Dharah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperace 54%, sfax 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
esperace - sfax 0:0

49e minuut.
Dharah is nu in balbezit. Dharah passt de bal zonder na te denken. Driedi heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esperace - sfax 0:1

65e minuut.
Nôomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrad rent richting de bal. Nôomen begaat een overtreding. Mrad moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mrad kan niet meer verder spelen. Safi komt het veld opgelopen. Safi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mert komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Al-Dosari passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif is nu in balbezit. Dharah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperace 59%, sfax 41%.
esperace - sfax 0:1