Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamouda benmansoyr club afrikain
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
AL-Sherki onderschept slim de pass. AL-Sherki met een sublieme pass. Klungelig pakt El Hadden de bal. El Hadden haalt uit met een fantastische trap. Adjoulnija probeert de bal aan de voet te houden. Boughanmi bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hamouda benmansoyr - club afrikain 0:1

9e minuut.
Boughanmi rent richting de bal. Ghanmi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boughanmi. Boughanmi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Mrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi verovert de bal door een tackle van achteren. Khelifi passt de bal zonder na te denken. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Tuama trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Jawachi de bal. Idoudi is nu in balbezit. Idoudi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
hamouda benmansoyr - club afrikain 0:2

13e minuut.
Inworp. Traore met een snelle inworp. Khelifi geeft een hoge lob. Nôomen rent richting de bal. Nôomen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Boughanmi speelt de bal door. Khelifi rent richting de bal. Khelifi passt de bal zonder na te denken. Kanzani rent richting de bal. Kanzani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Allagui geeft een hoge lob. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoudi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Idoudi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Boughanmi trapt de bal weg van het doel. Allagui rent richting de bal. Allagui speelt de bal door. El Hadden rent richting de bal. El Hadden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Allagui onderschept slim de pass. Allagui probeert naar een medespeler te passen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Traore met de inworp. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali geeft een hoge lob. Kanzani rent richting de bal. Kanzani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hamouda benmansoyr - club afrikain 1:2

43e minuut.
AL-Sherki is nu in balbezit. AL-Sherki probeert naar een medespeler te passen. Ben Kheder rent richting de bal. Idoudi onderschept slim de pass. Idoudi passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
hamouda benmansoyr - club afrikain 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamouda benmansoyr 52%, club afrikain 48%.
hamouda benmansoyr - club afrikain 1:3

50e minuut.
Adjoulnija kopt de bal weg. Khelifi rent richting de bal. Khelifi passt de bal in één keer door. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Allagui met een snelle inworp. Mrad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khelifi. Mrad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Boughanmi passt de bal in één keer door. Idoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idoudi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allagui komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamouda benmansoyr 42%, club afrikain 58%.
hamouda benmansoyr - club afrikain 1:3