Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Dajaaj FDGASDGASFDGFDAG
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Jnayeh geeft een lange en hoge pass. Hichri kopt de bal weg. Al-Dobieri kan de bal niet met de borst controleren. Mrad is nu in balbezit. Mrad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

14e minuut.
Bjaoui rent richting de bal. Garci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjaoui. Bjaoui krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Al-Dobieri heeft problemen om de bal te vangen. Suri is nu in balbezit. Suri passt de bal in één keer door. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bjaoui rent richting de bal. Bjaoui geeft een lange en hoge pass. Essediri is nu in balbezit. Mrad onderschept slim de pass. Mrad draait met de bal, schiet en ... Khelifi bokst de bal weg.

32e minuut.
Arafa rent richting de bal. Arafa geeft een hoge lob. Haj-Amal speelt de bal door. Jaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Al-Dobieri rent richting de bal. Zerrouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichri begaat een overtreding. Hichri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Dajaaj 56%, FDGASDGASFDGFDAG 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulmet Dajaaj - FDGASDGASFDGFDAG 0:0

57e minuut.
Zerrouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hichri is nu in balbezit. Zerrouki maakt een afschuwelijke overtreding. Zerrouki krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Nôomen geeft een hoge lob. Abdelmajid kopt de bal weg. Klungelig pakt Jnayeh de bal. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abdelmajid kopt de bal weg. Abdelmajid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falken. Falken krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Haj-Amal probeert naar een medespeler te passen. Thabet rent richting de bal. Jaballah onderschept slim de pass. Jaballah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Dajaaj 39%, FDGASDGASFDGFDAG 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulmet Dajaaj - FDGASDGASFDGFDAG 0:0