Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rfgf hamouda benmansoyr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boughanmi met een harde bal richting middenveld. Atachi kopt de bal weg. Kanzani rent richting de bal. Kanzani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tizie met de inworp. Rihmaian is nu in balbezit. Rihmaian passt de bal met de wreef. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Adjoulnija geeft de bal voor. Inworp. Al-Makajid met de inworp. Rihmaian is nu in balbezit. Rihmaian geeft een hoge lob. Paal! Boughanmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rfgf - hamouda benmansoyr 1:0

31e minuut.
Hanzali kopt de bal weg. Mouelhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouelhi passt de bal met de wreef. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nôomen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khelifi rent richting de bal. Khelifi draait met de bal, schiet en ... Bargui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rfgf - hamouda benmansoyr 1:1

38e minuut.
Jawachi is nu in balbezit. Ziadi onderschept slim de pass. Ziadi speelt de bal door. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rfgf 30%, hamouda benmansoyr 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rfgf - hamouda benmansoyr 1:1

50e minuut.
Kanzani rent richting de bal. Chettaoui onderschept slim de pass. Chettaoui probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sbaï geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nôomen met de inworp. Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ziadi is nu in balbezit. Ben Kheder onderschept slim de pass. Nôomen probeert naar een medespeler te passen. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rfgf - hamouda benmansoyr 1:2

64e minuut.
Ziadi speelt de bal door. Rihmaian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rihmaian passt de bal met de wreef. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Khelifi is nu in balbezit. Khelifi passt de bal in één keer door. Sbaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani verovert de bal door een tackle van achteren. Kanzani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mouelhi is nu in balbezit. Mouelhi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gokhan de bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tizie rent richting de bal. Tizie speelt de bal door. Chouchane rent richting de bal. Chouchane schiet op doel. Boughanmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rfgf - hamouda benmansoyr 2:2

85e minuut.
Ghanmi geeft de bal voor. Inworp. Tizie met een snelle inworp. Rihmaian rent richting de bal. Rihmaian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rfgf 37%, hamouda benmansoyr 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rfgf - hamouda benmansoyr 2:2