Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Dajaaj CA BIZERTE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Belghith rent richting de bal. Garci verovert de bal door een tackle van achteren. Garci geeft een lange en hoge pass. Jaballah rent richting de bal. Jaballah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Guemamdia heeft problemen om de bal te vangen. Guemamdia speelt de bal door. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jnayeh de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Dajaaj - CA BIZERTE 0:1

29e minuut.
Zerrouki is nu in balbezit. Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Souyah speelt de bal door. Jaballah is nu in balbezit. Jaballah draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Bouchioua onderschept slim de pass. Bouchioua geeft een lange en hoge pass. Jerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Dajaaj - CA BIZERTE 0:2

43e minuut.
Bouchioua geeft een hoge lob. Daar is Jerbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malle is nu in balbezit. Daar is Malle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Dajaaj 47%, CA BIZERTE 53%.
Zulmet Dajaaj - CA BIZERTE 0:2

57e minuut.
Guemamdia geeft een hoge lob. Reis rent richting de bal. Dradeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dradeni krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Fathalli geeft de bal voor. Inworp. Garci met de inworp. Zerrouki is nu in balbezit. Zerrouki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Falken de bal. Ghanmi onderschept slim de pass. Ghanmi probeert naar een medespeler te passen. Malle is nu in balbezit. Malle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Souyah probeert naar een medespeler te passen. Reis is nu in balbezit. Dradeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dradeni krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Jaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Guemamdia rent richting de bal. Jaballah onderschept slim de pass. Zerrouki is nu in balbezit. Zerrouki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hichem met een harde bal richting middenveld. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi passt de bal zonder na te denken. Daar is Malle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Essediri is nu in balbezit. Jerbi is nu in balbezit. Malle is nu in balbezit. Malle haalt uit met een fantastische trap. Khelifi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Dajaaj - CA BIZERTE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Dajaaj 42%, CA BIZERTE 58%.
Zulmet Dajaaj - CA BIZERTE 0:3