Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FDGASDGASFDGFDAG taraji tounsi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bouaziz rent richting de bal. Bouaziz geeft een hoge lob. El Makhloufi is nu in balbezit. Al-Dobieri verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Juzizi geeft een hoge lob. Daar is El Makhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Makhloufi met een sublieme pass. Huayata is nu in balbezit. Huayata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FDGASDGASFDGFDAG - taraji tounsi 0:1

24e minuut.
Hichri heeft problemen om de bal te vangen. Bouaziz is nu in balbezit. Bouaziz speelt de bal door. Al-Dobieri kan de bal niet met de borst controleren. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap. Boujelbene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt M`Hadhebi de bal. Suri is nu in balbezit. Suri passt de bal zonder na te denken. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap. Boujelbene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt M`Hadhebi de bal. Suri rent richting de bal. Suri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FDGASDGASFDGFDAG - taraji tounsi 1:1

41e minuut.
Huayata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benabderrazik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suri rent richting de bal. Suri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FDGASDGASFDGFDAG 54%, taraji tounsi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FDGASDGASFDGFDAG - taraji tounsi 1:1

64e minuut.
Hosni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ejukezi met een snelle inworp. Akacha is nu in balbezit. Akacha geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boujelbene maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Boujelbene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FDGASDGASFDGFDAG - taraji tounsi 2:1

70e minuut.
Bouaziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri verovert de bal door een tackle van achteren. Suri met een sublieme pass. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bjaoui met een sublieme pass. El Makhloufi is nu in balbezit. El Makhloufi geeft een hoge lob. Huayata rent richting de bal. Huayata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
El Hadden met een sublieme pass. Bouaziz rent richting de bal. Suri begaat een overtreding. Suri krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Hichri passt de bal in één keer door. El Makhloufi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Dobieri. Al-Dobieri krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bjaoui probeert naar een medespeler te passen. Mrad is nu in balbezit. Met opzet legt El Hadden zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, El Hadden moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! El Hadden schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FDGASDGASFDGFDAG 40%, taraji tounsi 60%.
FDGASDGASFDGFDAG - taraji tounsi 2:1