Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
taraji tounsi FDGASDGASFDGFDAG
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Benabderrazik rent richting de bal. Hichri onderschept slim de pass. Hichri met een sublieme pass. Huayata rent richting de bal. Huayata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Hosni controleert de bal met de borst. Akacha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hosni. Akacha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Akacha kan niet meer verder spelen. Abdelmajid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 56%, FDGASDGASFDGFDAG 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
taraji tounsi - FDGASDGASFDGFDAG 0:0

53e minuut.
Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid speelt de bal door. Al-Dobieri rent richting de bal. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert M`Hadhebi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Benabderrazik passt de bal zonder na te denken. El Hadden rent richting de bal. Cherieg onderschept slim de pass. Huayata onderschept slim de pass. Huayata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mrad kan de bal niet met de borst controleren. Mrad probeert naar een medespeler te passen. Al-Dobieri is nu in balbezit. Suri is nu in balbezit. Suri draait met de bal, schiet en ... Boujelbene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 60%, FDGASDGASFDGFDAG 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
taraji tounsi - FDGASDGASFDGFDAG 0:0