Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rfgf club afrikain
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
AL-Sherki rent richting de bal. Rihmaian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rihmaian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chouchane de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Idoudi passt de bal in één keer door. Limam is nu in balbezit. Limam met een sublieme pass. El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Tizie speelt de bal door. Idoudi rent richting de bal. Idoudi passt de bal zonder na te denken. El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mrad rent richting de bal. Mrad met een sublieme pass. Rihmaian probeert naar een medespeler te passen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is AL-Sherki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rihmaian is nu in balbezit. Rihmaian passt de bal met de wreef. Chouchane rent richting de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rfgf 44%, club afrikain 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rfgf - club afrikain 0:0

49e minuut.
Ziadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadi passt de bal in één keer door. Rihmaian met een sublieme pass. Chouchane rent richting de bal. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Allagui rent richting de bal. Ziadi onderschept slim de pass. Ziadi passt de bal zonder na te denken. Rihmaian is nu in balbezit. Rihmaian schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
El-Akil rent richting de bal. El Hadden begaat een overtreding. El-Akil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sbaï met een snel genomen vrije trap. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ... El-Talib probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tizie zal de hoekschop nemen. Paal!

78e minuut.
AL-Sherki is nu in balbezit. AL-Sherki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mouelhi met een snelle inworp. Tizie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rfgf 41%, club afrikain 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rfgf - club afrikain 0:0