Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA 1920 hamouda benmansoyr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Abdelnader geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Kheder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nôomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nôomen geeft een hoge lob. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kanzani de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA 1920 - hamouda benmansoyr 0:1

11e minuut.
Jawachi rent richting de bal. Jawachi met een sublieme pass. Kanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanzani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA 1920 - hamouda benmansoyr 0:2

23e minuut.
Yazdanyar geeft een lange en hoge pass. Nôomen is nu in balbezit. Nôomen passt de bal zonder na te denken. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Khamar de bal. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi passt de bal met de wreef. Kanzani is nu in balbezit. Kanzani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Khelifi rent richting de bal. Khelifi passt de bal met de wreef. Khamar is nu in balbezit. Kanzani onderschept slim de pass. Kanzani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA 1920 - hamouda benmansoyr 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA 1920 51%, hamouda benmansoyr 49%.
CA 1920 - hamouda benmansoyr 0:3

78e minuut.
Gokhan heeft problemen om de bal te vangen. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani schiet op doel. Toujani rent richting de bal. Toujani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA 1920 43%, hamouda benmansoyr 57%.
CA 1920 - hamouda benmansoyr 0:3