Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
taraji tounsi Zulmet Dajaaj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Benabderrazik is nu in balbezit. Al-Dobieri maakt een afschuwelijke overtreding. Benabderrazik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benabderrazik met een snel genomen vrije trap. Daar is El Hadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huayata is nu in balbezit. Huayata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Huayata bereikt de bal nog maar net als eerste. Jnayeh is nu in balbezit. Huayata verovert de bal door een tackle van achteren. Huayata draait met de bal, schiet en ... Khelifi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - Zulmet Dajaaj 1:0

30e minuut.
Falken geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benhaim met de inworp. El Hadden rent richting de bal. El Hadden geeft een lange en hoge pass. Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Falken geeft de bal voor. Inworp. El Hadden met een snelle inworp. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 44%, Zulmet Dajaaj 56%.
taraji tounsi - Zulmet Dajaaj 1:0

56e minuut.
Rihmaian kopt de bal weg. Falken probeert de bal aan de voet te houden. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayata is nu in balbezit. Huayata haalt uit met een fantastische trap. Khelifi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
taraji tounsi - Zulmet Dajaaj 2:0

74e minuut.
Hamdan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benhaim de bal. Zerrouki is nu in balbezit. Jaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik rent richting de bal. Al-Dobieri rent richting de bal. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik schiet op doel. Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taraji tounsi 46%, Zulmet Dajaaj 54%.
taraji tounsi - Zulmet Dajaaj 2:0